Saklama Koşulları ;
-18 C de 1 yıl Raf Ömrü Vardır.
Ürün Açıklaması ;
Özel katmerlik un ile hazırlanan elle açılmış ince hamur içerisine süt kaymağı, Antep Fıstığı, pancar şekeri, sadeyağ ve ayçiçek yağı eklenir. Elle açılmış yufkalar zarf şeklinde katlanarak hazır hale getirilir.
Pişirme Önerisi;
Fırın, tepsisi ile 180-200 °C’ye kadar ısıtılır. Katmer, kağıdı ile beraber tepsiye konularak fırına verilir. 8-10 dakika üzeri kızarıncaya kadar pişirilir. Piştikten sonra katmer servis tabağına ters çevrilerek pişirme kağıdı çıkarılır, isteğe göre üzerine çekilmiş Antep Fıstığı ilave edilerek servis edilir.
Kullanacağınız kredi kartının ticari veya bireysel olması durumuna göre taksit seçenekleri değişebilir. Taksit seçenekleri liste fiyatı üzerinden görüntülenmektedir. İndirimli fiyatlara göre taksit seçeneklerini ödeme sayfasından görüntüleyebilirsiniz.